Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Český hokejový pár do toho praštil: Extraligový brankář si vzal olympioničku!

Autor: ptr

Do roka a do dne to sice nestihli, ale jen těsně. Sympatická hokejista Kateřina Bukolská (26) pojala za manžela extraligového brankáře Adama Brízgalu (24). Zásnuby hokejového páru proběhly minulý rok v květnu na romantické pláži Playa de Cofete a samotná veselka už pak byla na domácí půdě v sobotu 10. června.

Rok plný změn pro krásnou Kateřinu je završen. Po zásnubách přišel i přes nízký věk konec hokejové kariéry a nyní vše završila svatba. Olympionička z Pekingu tak nyní může trávit svůj čas po boku milovaného manžela a nemusí již udržovat náročný vztah na dálku.

Brízgala se naopak upsal i pro příští sezónu extraligovému Kladnu, které vlastní legendární Jaromír Jágr, a zůstává narozdíl od manželky stále aktivním hráčem. Z prostředí, ve kterém oba strávili obrovskou část svých životů, tak úplně nevypadnou.

To bylo patrné i na samotné veselce, kam zavítalo hned několik hostů z hokejového prostředí. Samozřejmě nechyběly ani bývalé spoluhráčky Kateřiny z české reprezentace. Na obřad dorazila například Michaela Pejzlová, Samantha Kolowratová, nebo třeba Tereza Vanišová. Ty se rády pochlubily na sociálních sítích a popřály novomanželům hodně štěstí do společného života.

Hokejová svatba Kateřiny Bukolské a Adama Brízgaly.
Hokejová svatba Kateřiny Bukolské a Adama Brízgaly.