Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Salákova žena přivedla na svět šesté dítě: Jaké vybrali synovi jméno?

Autor: sm

Šestkrát a dost! Přesně u takového počtu se v případě potomků rozhodli zastavit hokejový brankář Alexander Salák (36) a jeho manželka Míša (37). Pár se nyní na sociálních sítích pochlubil narozením posledního dítěte, kterému vybrali neobvyčejné jméno!

Šťastní rodiče se přírůstkem do rodiny pochubili na instagramu. „Vítej, miláčku. Včera 23. 9. v 18:05 se nám narodil naprosto překrásný dokonalý chlapeček,“ napsala hrdá maminka Míša, která krátce po oznámení šestého těhotenství přiznala, že dalšího potomka už pár neplánuje.

Miminko, stejně jako jeho sourozenci, dostal velmi osobité jméno, které v příspěvku prozradila. „Milujeme Tě, Marvínku, a slibujeme, že ti budeme těmi nejlepšími rodiči,“ připsala k oznámení o narození čtvrtého syna a šestého potomka celkově.

„Byl to naprosto překrásný a vysněný porod. Stále jsem jako ve snu a nevěřím, jak moc přenádherný Marvínek příchod na svět měl. Jestli jsem si přála krásný a bezbolestný porod, dostala jsem mnohem víc,“ děkovala Míša na sociálních sítích.

Pod příspěvkem, kterým radostnou novinu oznámila, se začaly kupit komentáře od fanoušků i známých osobností.  „Moc gratulujeme,“ napsala manželka Tomáše Hertla. S reakcí na narození syna se přidaly i Nicole Sobotková, herečka Eva Salvatore Burešová a další.

Na chlapečka už doma bude čekat pět sourozenců. Bráchové Frederick (11), Sebastian (10) a Benjamin Hugo (2) a sestřičky Beatrice Anna (7) s Charlotte Miou (8).

Salákovi se radují ze šestého potomka
Salákovi se radují ze šestého potomka