Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Párty u Saláků těsně před termínem: Vzpomínky na porod po telefonu!

Autor: TT

Deset let uteklo jako voda! Přesně před takovou dobou Michaela Saláková přivedla na svět druhé dítě. Rodina hokejového gólmana tak kulatiny syna Sebastiana oslavila pořádnou dětskou párty. Míša na sociálních sítích také zavzpomínala na to, jak vše tenkrát probíhalo a kdo jí dělal společnost. Proč u porodu nebyl táta Saša (36)? 

Těhotná manželka bývalého hokejového brankáře Míša Saláková by ráda prožila déjà vu, alespoň co se tedy týče trvání a průběhu jejího nadcházejícího porodu. „Ať je ten aktuální podle toho Sebíčkovo, ok? Děkuji“, vyslala vzkaz do nebes prostřednictvím sociálních sítích, u čehož si nostalgicky zavzpomínala.

Na svém Instagramu totiž poskytla jedinečný vhled do doby přesně před 10 lety, kdy zrovna porodila malého Sebastiana. Krom fotografie a záznamu z nemocnice připojila do svého příběhu také další podrobnosti o porodu, včetně poděkování osobě, která ji byla v této nelehké chvíli jako jediná na blízku. Její muž Alexander Salák to ale nebyl!

„Další video bude Sebíčkův porod. Příjezd na 6 cm, za 2 hodiny bylo hotovo. Měli jsme takový menší dýchánek s nejlepší švagrovou, která mi to tehdy celé natočila. Celé teda ne, těsně než Sebík vylezl, se jí vybila baterka,“ vtipkovala manželka. „Zuzko, bylo stejně milý, že si do toho se mnou šla,“ byla vděčná na dálku.

„Zatím se směje, tak je dobře. Saša je bohužel na zápase, dneska hrají,“ vysvětluje na videu absenci svého bratra, který si zrovna plnil klubové povinnosti v petrohradském klubu a velký okamžik tak promeškal. Kamera však zaznamenala maminčin informační telefonát otci, že se vysoce očekávaný moment blíží. „Už jenom 1 cm, tak doufám, že bude na světě brzy,“ přála si Míša, na což ji druhá žena odvětila: „Doufá, že to Zuzku nepoloží.“

Toto prohlášení pobavilo rodičku tak, že s ní začal lomcovat smích navzdory stále sílícím kontrakcím. „Ty se směješ? A pak že je porod těžká věc,“ je slyšet z úst švagrové, která se tímto vyjádřením snažila ulevit své Míši od porodních bolestí. Zdá se tak, že i vzhledem k míře vážnosti celé situace si obě dámy mezi sebou vytvořily vzájemné pouto a více se sblížily.

Míša Saláková taky dodala, že porod byl plynulý, obešel se bez komplikací a probíhal přibližně pouhých 15 minut. „A pak jsem párkrát zatlačila, vybila se kamera a bylo po všem. Sebík byl venku. Takže takhle nějak ano,“ zopakovala své přání, aby byl průběh podobně plynulý i v případě šestého potomka v pořadí.

Míša Saláková poskytla jedinečný vhled do doby přesně před 10 lety, kdy zrovna porodila malého Sebastiana.
Míša Saláková poskytla jedinečný vhled do doby přesně před 10 lety, kdy zrovna porodila malého Sebastiana.