Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Messi šokoval fanoušky fotkou z dovolené: Co to má s koleny?

Autor: OB

Po příletu argentinské hvězdy do Miami se asi čekalo větší šílenství. Když minulý týden Lionel Messi (36) přistál na letišti v jižní části Floridy, vítalo ho na místě pouze pár desítek přihlížejících. Teď se ale po zveřejnění fotek z Karibiku, kde trávil dovolenou s manželkou a dětmi, stal opět středem pozornosti.

Sedminásobného držitele ceny Zlatý míč, který po skončení smlouvy v PSG přestoupil do Interu Miami, čeká první utkání v novém dresu proti mexickému Cruz Azul. Fanoušci se však začali obávat, aby jeho debut nemusel být odložen. Tyto starosti vyvolala fotka, kterou přidal hvězdný fotbalista na svůj Instagram.

Na té stojí u bazénu s drinkem v ruce a s pohledem upřeným na azurové moře. Zrak lidí, kteří tuto fotografii na jeho profilu viděli, ale směřoval primárně na jeho kolena. Nad nimi měl totiž úřadující mistr světa zvláštní boule, které vypadaly jako otoky. Téměř okamžitě se u příspěvku začaly objevovat komentáře. „Vidím to jen já, nebo má Messi zdeformovaná kolena,“ napsal jeden z fanoušků.

„Bratře, tvé koleno má koleno!“ vtipkoval další.

Jiní ale důvod zvláštně vypadajících končetin odhalili hned. „Toto je tajemství toho, jak být nejlepším fotbalistou světa. Svaly kolen.“

Definitivně Messiho příznivce uklidnila rozhlasová stanice RAC1, která následně potvrdila, že za boulemi stojí jen těžká dřina, díky které je jeho kvadriceps extrémně vyvinutý. David Beckham, který je majitelem Interu Miami, se tak o fotbalového génia bát nemusí.

Messi s trofejí pro mistra světa
Messi s trofejí pro mistra světa