Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Všeumělka Ledecká vylepšila trik slavné jmenovkyně: Trumfla "ségru"!

Autor: Tadeáš Mahel

Jedna z nich posouvá lidské hranice na svazích, druhá v bazénech. Jmenují se stejně a říkají si ségry. A teď se trojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká (28) rozhodla Katie Ledecké (26) ukázat, že i ona si s vodou rozumí náramně.

Katie o víkendu zadupala do země Phelpse, když získala rekordní 16. titul mistryně světa v individuálním závodě. Velkolepý úspěch americké hvězdy po svém oslavila Ester. Na počest "ségry" zopakovala její slavný trik. A ještě ho trochu vylepšila a ukázala při tom perfektně vypracované tělo!

Plavecká superstar před lety pobavila fanoušky, když si na hlavu položila sklenici čokoládového mléka, kraulem přeplavala bazén, neukápla ani slzu a na druhé straně mléko vypila.

„Čau ségro! Slyšela jsem, že zase válíš, a tak jsem se na tvoji počest snažila naučit ten tvůj trik s mlíkem. Chvíli mi to trvalo, ale nakonec jsem to vychytala. Gratuluju a držím pěsti do dalších závodů,“ vzkázala Ester a přidala video, kde plave a dokonce i chodí s plechovkou na hlavě, čímž ji trumfl a.

Co na tom, že na rozdíl od originálu si česká Ledecká pomohla izolepou, plavkyni její parodování i tak rozesmálo. „Díky, ségra,“ napsala a doplnila hromadu rozesmátých smajlíků. Jaký trik Ester Ledecká vytáhne příště?

Katie Ledecká na Mistrovství světa v Japonsku
Katie Ledecká na Mistrovství světa v Japonsku