Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Jágrův synovec šokoval hazardem v autě: Ve velké rychlosti se nevěnuje volantu!

Autor: ptr

Tak tohle se vážně nepovedlo. Bývalý hokejista Jiří Kalla (30), který je synovcem legendárního Jaromíra Jágra (51), se na internetu pochlubil nahrávkou, na které pohrdá pravidly silničního provozu. I přes veškeré asistenty, kterými jeho auto oplývá, se takové chování nedá omluvit.

Milovník krásných a rychlých aut se přesouval luxusním Mercedesem, když ho nenapadlo nic lepšího, než vzít do jedné ruky mobil a do druhé masážní pistol. Na dálnici, po které se řítil rychlostí 135 kilometrů v hodině, sice nebyl žádný velký provoz, ale i tak bylo takové počínání krajně nevhodné.

„Regenerace musí být,“ připsal Kalla s vysmátým emotikonem k videu, kde si masíruje lýtko. Celý desetivteřinový záznam končí ve chvíli, kde se o pozornost už několik vteřin hlásí asistent kontroly jízdy v pruzích. Jak jízda pokračovala už tak ví jen sám Kalla. Dá se však předpokládat, že masáž nebyla pouze na pár vteřin a můžeme jen doufat, že se následně věnoval volantu alespoň rukou, ve které původně držel mobilní telefon.

Synovec Jaromíra Jágra Jiří Kalla
Synovec Jaromíra Jágra Jiří Kalla