Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sagan a jeho luxusní hotel: Zaskočil vzhledem pokojů!

Autor: OB

Slovenská sportovní hvězda Peter Sagan (33) před pár dny otevřel svůj nový sportovní hotel, kterému se chce věnovat po ukončení své profesionální kariéry v silniční cyklistice. Do důchodu slovenský rodák odejde po této sezóně a kromě nového projektu se také těší na více času, který bude moct trávit se svou rodinou.

Poslední dobou se na sociálních sítích trojnásobného mistra světa objevovaly fotografie jeho nově zrekonstruovaného rezortu, který před pár dny slavnostně otevřel.

„Hotel SP resort se nachází v Závodí, pouhé 2 km od historického centra Žiliny. Nabízí klimatizované pokoje, restauraci se sluneční terasou s výhledem na město Žilina, Malou a Velkou Fatru, kavárnu, masáže, fitness a výstavní síně trojnásobného mistra světa Petera Sagana," píše se na oficiálních stránkách cyklistova království. 

Do přestavby Sagan údajně investoval téměř milion eur poté, co za necelé dva miliony tuto budovu koupil. Teď potencionálním zákazníkům na oficiálních stránkách hotelu odhalil vzhled pokojů, který je přinejmenším netradiční.

Obytné místnosti v této honosné budově, která se nachází v Žilině, ze které slavný jezdec sám pochází, jsou vyzdobené na téma jeho cyklistických vzpomínek. Ve všech dvanácti pokojích jsou na stěnách fotografie ze Saganových slavných závodů a obrazy, na kterých je většinou vyobrazen on sám.

V hotelu se dále nachází wellness centrum, ve kterém najdete vířivky, různé druhy saun a soukromé maséry. Sedminásobný držitel zeleného trikotu také na svém Instagramu uvedl, že do svého rezortu zve nejen zkušené cyklisty, ale i úplné začátečníky, pro které je okolí Žiliny ideálním místem.

Nově otevřený hotel Petera Sagana
Nově otevřený hotel Petera Sagana