Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Vondroušová už kasíruje: Odtajnila velké sponzory!

Autor: Petr Maňas

Schovala si to krásné překvápko až na předvečer závěrečného grandslamu roku. Tenistka Markéta Vondroušová (24) se před US Open pochlubila dvěma novými velkými sponzory. Bude kasírovat desítky milionů!

Krčila rameny, když po triumfu ve Wimbledonu čelila otázkám na potupný zimní vyhazov od Nike. ,,Když jsem jim loni oznámila, že budu kvůli zranění dlouho mimo, už mě nechtěli. Uvidíme, co bude dál," culila se poté, co jako první nasazená hráčka v historii vyhrála nejslavnější turnaj. V sídle amerického oděvního gigantu mezitím nejspíš padaly hlavy. Nechat si utéct takový poklad...

Desítky milionů

A teď Vondroušová pyšně oznámila hned dvě velká víceletá partnerství - se švédskou oděvní firmou J. Lindeberg, jejíž hadříky už bude mít od zítřka na US Open, a rakouským koncernem Red Bull. ,,Nemohu se dočkat, až se obleču do nové kolekce!" jásala. 

Obchodní detaily nebyly zveřejněny, ale Maky by si ročně měla přijít na vyšší desítky milionů korun. Aby ne, vždyť firmy v ní získaly milou a fanoušky oblíbenou šampionku s obrovským potenciálem! ,,Markéta přesně zosobňuje naše hodnoty: silné odhodlání narušovat status quo a neúnavně inovovat propojením módy a sportu. Ujme se role ambasadorky naší značky," oznámila švédská firma. Jak se bude české hvězdě v nových hadřících dařit?

Přípravné turnaje odehrála v »čistých« tílkách
Přípravné turnaje odehrála v »čistých« tílkách