Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Drama ve fotbalovém světě: Účastník MS v Kataru utrpěl hrozivou autonehodu!

Autor: pl

Pár smyků, ztráta kontroly nad řízením a prásk! Hráči anglického celku Gillingham FC mají za sebou pořádně traumatizující zážitek. BMW, ve kterém jeli, totiž narazilo do zídky jednoho z domů v obytné čtvrti. V autě mimo jiné seděl i fotbalista Jonathan Williams (29), který byl součástí reprezentačního mužstva Walesu na loňském mistrovství světa v Kataru.

Drsný náraz auta zachytila kamera. Na záběrech jde vidět, jak řidič, který vezl fotbalisty buďto z tréninku nebo na trénink, postupně ztrácí kontrolu nad vozem. Nakonec to s černým BMW napálil do zídky rodinného domu a auta.

Na první pohled to vypadá jako velmi děsivá nehoda. Další záběry ovšem všechny fotbalové příznivce uklidní. Ukazují totiž, jak se fotbalisti, kteří seděli v autě, prochází kolem bez známek vážnějších zranění.

„Vypadá to, že všichni účastníci nehody jsou v pořádku. Na místo totiž nebylo potřeba příjezdu sanitky. Hráče vyzvedli kolegové v jiných autech. Řidič zůstal na místě,“ prohlásil tamní obyvatel pro web Kent Online. „Evidentně způsobil velkou škodu. Sousedé jsou v šoku. Člověk, který tam bydlí, zrovna roztahoval záclony, takže celou nehodu viděl. Podél této silnice je navíc škola. Štěstí, že jsou prázdniny, jinak se mohlo někomu něco stát,“ dodal.

Podle britského deníku The Sun byl mezi hráči i záložník Jonathan Williams, který si v minulosti nejenže zahrál Premier League za Crystal Palace, ale také byl součástí reprezentačního výběru Walesu na loňském fotbalovém šampionátu v Kataru.

Auto, ve kterém seděl i fotbalový reprezentant Walesu Jonathan Williams, mělo děsivou nehodu
Auto, ve kterém seděl i fotbalový reprezentant Walesu Jonathan Williams, mělo děsivou nehodu