Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Český sport zasáhla krutá rána: Tragická smrt mladého mistra (†24)!

Autor: pl

Český sportovní svět zasáhla zničehonic obrovská tragédie. V pouhých čtyřiadvaceti letech totiž zemřel volejbalista Martin Jindra, který v minulosti slavil i mistrovský titul. O smrti informoval jeho bývalý klub.

Jindrův bývalý mančaft VK Jihostroj České Budějovice zveřejnil zprávu o jeho úmrtí na sociální síti. „S hlubokým zármutkem oznamujeme volejbalové rodině, že nás navždy opustil náš bývalý hráč Martin Jindra. Zemřel za tragických okolností v pouhých 24 letech. Rodině a všem pozůstalým vyjadřujeme jménem celého klubu upřímnou soustrast," píše se na facebooku.

 

Pohřeb měl Jindra v pátek 8. prosince v 10 hodin v kostele sv. Jana Nepomuckého v Českých Budějovicích. Zástupci týmu se rozhodli, že před sobotním duelem proti Ústí nad Labem uctí Martinovu památku minutou ticha. 

Co přesně se Jindrovi stalo? To je doposud záhadou. Talentovaný volejbalista hrál za Jihostroj už odmala. Následně si vybojoval místo v českobudějovickém áčku, se kterým v roce 2019 slavil zisk mistrovského titulu. Poté oblékal dres prvoligového EGE, což je B-tým Českých Budějovic. Po tomto angažmá už ve volejbalové kariéře nepokračoval a dal přednost studiu.

Český volejbal se ponořil do hlubokého smutku. Tragicky totiž zemřel mistr a bývalý hráč Martin Jindra (†24)
Český volejbal se ponořil do hlubokého smutku. Tragicky totiž zemřel mistr a bývalý hráč Martin Jindra (†24)