Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Otužilý fighter Procházka: Naháč ve sněhu!

Autor: TT

Nejlepší český MMA zápasník se ukázal tak, jak ho příroda stvořila. K velké radosti něžného pohlaví zapózoval nahý bijec, výsledkem se následně pochlubil na svém Instagramu. Fanynky Jiřího Procházky jdou z jeho čerstvých snímků do kolen!

Musel letos v listopadu překousnout první porážku v UFC po diskutabilním knokautu. Katem se mu stal ostřílený kickboxer Alex Pereira, který po střední váze ovládl také tu polotěžkou. Prohra ho očividně užírá, proto se Jiří „BJP“ Procházka (31) nemůže dočkat, až ji napraví. „Do konce roku chci uzdravit své tělo a v první čtvrtině nového roku se vrátit do klece pro vítězství,“ nastínil dříve své plány v Uppercut podcastu.

Procházka si předlouhé čekání na soupeře z jeho hmotnostní kategorie zkrátil coby pánský model, přičemž rovnou sfouknul i trénink. „Konečně přišla zima!“ napsal v angličtině k sérii snímků na sociálních sítích, kdy u termínu „Winter“ pro zimu záměrně zdůraznil první tři písmena „WIN“, aby vyjádřil svou neutichající touhu po vítězství. Slavný zápasník pak na fotografiích cvičí zabořený do sněhu a bez trička. To však není vše! 

Na závěr si totiž připravil skutečnou třešničku na dortu pro zástupy jeho fanynek. Na posledním snímku se ukázal v rouše Adamově, kdy měl intimní partie zahalené pouze sněhovou pokrývkou. Dámy tak neviděly úplně vše, avšak mohou alespoň fantazírovat. Lze ale vypozorovat, že otužilec krátce před pořízením fotografie nahý dováděl ve sněhu a dělal v něm andělíčky. Jak vidno, i zimní radovánky mohou být součástí přípravy mistra kombinovaných bojových umění na další těžký a vysoce očekávaný duel…

Nejlepší český MMA zápasník trénoval a dováděl ve sněhu nahý!
Nejlepší český MMA zápasník trénoval a dováděl ve sněhu nahý!