Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Reprezentant Langhamer v Dánsku: Romantika s těhotnou manželkou!

Autor: pl

Jako kdyby se ocitli uprostřed pohádky od slavného spisovatele Hanse Christiana Andersena. Přesně tak působí povyražení hokejového brankáře Marka Langhamera (29) a jeho půvabné manželky Kláry (29) uprostřed Dánska. Atmosféra byla díky blížícím se Vánocům vskutku magická!

Neprožívá zrovna povedenou sezonu. Marek Langhamer, český bránkář s reprezentačními zkušenostmi, musí skousnout fakt, že švédský celek Oskarshamn, jehož dres aktuálně obléká, je suverénně nejhorší v tamní nejvyšší soutěži. Jeho čísla nevypadají o moc lépe. V průměru inkasuje téměř čtyři góly za utkání a úspěšnost zákroků má na bídných 87 procentech.

Rozhodl se tedy, že si v době volna zlepší náladu výletem do Dánska společně se svou těhotnou manželkou Klárou, kde omrkli například tamní vánoční trhy. „Vítejte v Dánsku," napsala Klára na instastories k fotce růžových kol. Následně se na sociální síti kochala záběry vánoční Kodaně, která díky ozdobeným budovám téměř bere dech. 

Mimo jiné navštívil Langhamer společně se svou láskou i zábavní park Tivoli, který se nachází v centru dánské metropole. No a soudě podle snímků si to tam rozhodně užili naplno.

Hokejový brankář Marek Langhamer a jeho žena Klára si udělali výlet do vánoční Kodaně
Hokejový brankář Marek Langhamer a jeho žena Klára si udělali výlet do vánoční Kodaně