Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Kvitová oznámila těhotenství a...Záplava gratulací od světových hvězd!

Autor: OB

A je to tu! Dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová (33) na Nový rok oznámila úžasnou novinku. Společně s manželem Jiřím Vaňkem (45) očekává česká tenistka příchod svého prvního potomka. Tato zpráva se okamžitě rozlétla do všech koutů internetu a tak kromě gratulací z naší domoviny chodila blahopřání i od světových hvězd.

Tuto radostnou zprávu sdílela rodačka z Bílovce na svém Instagramu hned v prvních minutách roku 2024. „Přejeme Vám vše nejlepší do nového roku a zároveň se s Vámi chceme podělit o skvělou novinku :) V létě očekáváme miminko,“ bylo napsáno u společné fotografie Kvitové s jejím manželem.

Ačkoliv se v tu chvíli po celé Evropě bouchaly láhve šampaňského a přes hluk z ohňostrojů nebylo slyšet vlastního slova, gratulace k těhotenství šestinásobné vítězky Fed Cupu na sebe nenechaly dlouho čekat. „Moc gratulujeme,“ napsala k fotografii tenistka Lucie Šafářová, která určitě mluvila také za svého manžela Tomáše Plekance.

Petra Kvitová však začátkem nové životní kapitoly udělala radost také kolegyním ze zahraničí. „Jsem za vás moc šťastná, gratuluji,“ napsala trojnásobná vítězka Roland Garros Iga Šwiateková a novoroční překvapení neuniklo ani ruské tenistce Jeleně Vesninové. „Moc vám to přeji, Petro a Jiří,“ napsala olympijská vítězka z roku 2016.

Fanoušci se tak budou muset na turnajích nějakou dobu obejít bez Petry Kvitové, ale mohou doufat, že nastávající maminku ještě zvedat trofeje nad hlavu uvidí. O konci kariéry totiž zatím bronzová medailistka z olympijských her v Riu nemluvila.

Petra Kvitová oznámila na Nový rok své první těhotenství
Petra Kvitová oznámila na Nový rok své první těhotenství