Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Těhotná Strýcová se synem řádí v Dubaji: Upletla si na sebe bič!

Autor: OB

V Česku už padají první sněhové vločky, ale česká tenistka Barbora Strýcová (37) si společně se synem Vincentem (2) užívá sluníčko a teplo v Dubaji. Malý rošťák má jako většina dětí spoustu energie a válet se celé dny na pláži pro něj moc lákavá vyhlídka není. Pětinásobná vítězka Fed Cupu ale pro svého syna vymyslela 

Bronzová medailistka z olympijských her v Riu nedávno oznámila, že společně s partnerem Petrem Matějčkem čekají dalšího potomka a prvorozený Vincent se tak stane starším bráchou. Zatím si ale může užívat výhod jedináčka, kolem kterého se vše točí.

V Dubaji chlapeček vytáhl svou maminku na projížďku svítící motorkou a jako správný chlap se okamžitě chopil řídítek. Vítězka Turnaje mistryň se s kamenným výrazem posadila za něj a její kamarádka, která vystrašenou Strýcovou natáčela, se u toho pořádně bavila. „Baru, kam jedete,“ ptala se tenistky.

Česká tenistka toto video následně sdílela na svém Instagramu a vysvětlila, proč z atrakce nebyla zrovna dvakrát odvařená.„Když mi pán řekl, že je to na 20 minut, tak jsem se málem zhroutila,“ napsala ke svému příspěvku rodačka z Plzně, která ještě letos válela na Wimbledonu, kde vybojovala titul ve čtyhře spolu se Sie Šu-wejovou. V září se pak s profesionálním tenisem rozloučila posledním zápasem na US Open.

Že by se ale Barbora bez milovaného sportu nudila se rozhodně říct nedá...

Barbora Strýcová si užívá dovolenou v Dubaji
Barbora Strýcová si užívá dovolenou v Dubaji