Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Sousedé popisují bydlení s »věčně ožralým« fotbalistou Feninem: Zvratky a fekálie!

Autor: vba

Klidné a harmonické bydlení na jihozápadě Prahy? Pro sousedy to platilo do doby, než si tam podle nich udělal exfotbalista Martin Fenin (36) ze svého bytu doupě chlastu a neřesti!

Že má někdejší útočník Frankfurtu, Slavie, Teplic, ale i národního týmu problémy s alkoholem, se dávno ví. Vždyť v kombinaci s prášky na spaní během angažmá v Chotěbuzi dokonce vypadl z okna ve výšce pěti metrů a málem se zabil...

Před pár lety se ovšem zdálo, že Fenin začal sekat latinu. Oženil se s policistkou Beatou, společně se jim pak narodila dcerka Mia. Jenže teď se mu démoni zase vrátili.

Bordel neřeší

„Fenin je často opilý, párkrát ležel i před domem. Občas přespává ve svém černém mercedesu ve společných garážích, bohužel se pak u jeho auta objevují zvratky a fekálie,“ napsali do Blesku naštvaní sousedé z činžáku ve Stodůlkách, kteří Feninovy nechutnosti zdokumentovali.

„Podělanou garáž po sobě pochopitelně neuklidil. A když dům objednal úklid, tak ani nedal auto pryč, aby se to umylo. Je to bezohledné hovado, které nám ničí dům!“ zlobí se lidé, podle nichž exfotbalista zaneřádil také výtah či další společné prostory. „Leží tam třeba střepy z rozmlácených flašek. A také se v domě potulují divní lidé, které tam pouští.“

Litry chlastu

Redakce se pokoušela Martina Fenina s dopisem konfrontovat, na opakované telefonáty však nereagoval. Fotografové Blesku ho ale následně před barákem načapali v nočních hodinách, jak do něj vchází s kumpány. Ti v rukou nesli litry chlastu, sám Fenin pak kromě igelitky třímal z posledních sil mraženou pizzu!

„Z jeho bytu se ozývají tupé rány. Asi jak do něčeho vzteky kope, nebo kvůli opilosti padá na zem. Snad to neskončí nějakou tragédií,“ přejí si frustrovaní sousedé.

Martin Fenin stále provozuje divoké večírky
Martin Fenin stále provozuje divoké večírky