Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vémola jde v dokumentu s kůží na trh: Ukáže všechny své potomky!

Autor: sm

Už za pár dní představí nejznámější český MMA bojovník Karlos Vémola (38) fanouškům dokument o svém životě. Snímek ukáže nejen jeho úspěchy a pády v kleci, ale i pikantnosti ze soukromí, včetně rodinných vztahů. Vémola navíc příznivcům odhalil všechny své děti!

Ta největší zlatíčka nemohou chybět! Karlos se nikdy netajil tím, že má velkou podporu ve své ženě Lele (34), se kterou vychovává dcerku Lili (5) a syna Rockyho (2). Tím ale výčet jeho dětí, které do dokumentu zapojil rozhodně nekončí.

Olomoucký rodák na plakátu ke svému snímku pózuje nejen se svou momentální rodinou, ale také s ratolestmi z předchozího vztahu. Z toho vzešel syn CJ, který jinak žije se svou maminkou v Londýně. Vémolova bývalá partnerka do tohoto vztahu přišla už s dcerou Sky, se kterou má »Terminátor« také nádherný vztah a bere ji jako svou vlastní.

Na plakátu ke snímku Karlos je tak Vémola obklopen všemi svými miláčky. Lela s malými dětmi pózuje v bílém oblečení, zatímco starší CJ se Sky jsou oděni do černé.

Dusno ve vztahu s bratrem

Vémola prostřednictvím dokumentu pouští své fanoušky do svého nejhlubšího soukromí. Odhalit by měl mimo jiné krach vztahu s bývalou partnerkou, ale i krize se současnou manželkou Lelou.

Kromě toho Karlos odkryje také problémy ve vztahu s bratrem Filipem, se kterým se rozkmotřil poté, co vynesl záběry z divokého večírku s obnaženými tanečnicemi. Od té doby nejsou v kontaktu a sám Filip se ke kauze vyjadřovat nechce.

Brána nejen k této části příběhu se fanouškům Vémoly otevře 25. ledna, kdy snímek režiséra Michala Samira oficiálně vstoupí do kin.

Karlos Vémola na plakátu ke svému dokumentu ukázal všechny své děti
Karlos Vémola na plakátu ke svému dokumentu ukázal všechny své děti