Marián Šustr
2. ledna 2024 • 12:45

Vémolův kouč: Karlos neprodal formu. Mozek si po KO potřebuje odpočinout

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen dny po prohře vyhlíží další duel. Karlos Vémola nezvládl rozlučku s O2 arenou podle představ, když 29. prosince inkasoval před naplněnou halou drtivé KO. Hned den po turnaji Oktagon 51 se vyjádřil na sociálních sítích. Oznámil, že plánuje okamžitě začít trénovat na rozlučkový zápas s Attilou Véghem. „Karlos nemůže do přípravy naskočit hned naplno. Je po těžkém otřesu mozku,“ apeluje André Reinders, trenér českého šampiona.



Od zápasu se Samuelem Krištofičem uplynulo několik dní. Jak souboj s krátkým odstupem hodnotíte?
„Cílem bylo Piráta rozhýbat, trefit a pak stáhnout na zem. Bohužel Karlos v přestřelkách zůstával déle, než bylo zdrávo, byť tam trefil dobré údery. Dobře ale zasahoval i Pirát a byl schopen Karlose poslat k zemi. Přeci jen v postoji je zkušenější a dokázal si najít cestu k bradě. Celá chyba v zásadě byla, že jsme si ho nezvládli dostatečně připravit na strh. Pirát byl dobře připraven, měl správné reakce na pokusy o svázání, točil se do stran a donutil Karlose boxovat.“

Zdrcený Vémola uvedl, že už ho tato prohra nikam neposune. Souhlasíte?
„Každá prohra je svým způsobem poučení. Karlos se už nachází ve fázi kariéry, kdy má vrchol a nejlepší roky za sebou. Na druhou stranu byl opravdu skvěle připraven a spousta věcí, které jsme zkoušeli, mu v tréninku vycházela. Nastupoval v jedné z nejlepších forem, co jsem u něj kdy viděl.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud