Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Salákovi na dovolené: Snídaně v pyžamu a nákupy v noci!

Autor: OB

Bývalý hokejový brankář Alexander Salák (37), před pár dny vyrazil na Bali, aby si společně s manželkou Míšou (37) a šesti dětmi, užil koupání na prosluněných plážích. Nejdříve se však musela početná rodinka vypořádat s posunem času, který zlobil především nejmladší účastníky tohoto výletu. Společná snídaně tak probíhala v pyžamu a na první větší nákup se vyrazilo až v nočních hodinách.

Na konci záři přivedla Michaela Saláková na svět čtvrtého syna, kterého společně s manželem pojmenovali Marvin. Nejmladšímu z rodu Saláků tak ještě není ani půl roku a už si užívá svou první exotickou dovolenou. Společně se sourozenci však bojuje s časovým posunem a tak je zatím rodinný harmonogram trochu nevyzpytatelný.

„Sotva jsme vstali a už jdeme na západ slunce,“ napsala šestinásobná maminka k videu, na kterém se společně s rodinou prochází po tropickém ráji. Na první nákup se tak musela skupinka vydat až v nočních hodinách, protože na indonéském ostrově je o sedm hodin více, než v České republice. „Není nad to vyrazit ve 22:30 na velký nákup,“ okomentovala pobavená manželka bývalého brankáře video z obchodu.

Druhý den už se rodinka cítila mnohem lépe, a tak tatínek zařídil společnou masáž, kterou si podle výrazů v obličejích všichni pořádně užívali. „Celá rodina dneska měla masáž, teda až na ty dva nejmladší,“ stálo u fotografie, na které se masérky zrovna staraly o pánská chodidla. „Skvělá hodinová masáž do domu za 180Kč,“ dodala následně Michaela.

Kromě problémů se spánkem se tak exotická dovolená pro Salákovi vyvíjí skvěle, a jak bývalý brankář s nadsázkou naznačil na svém Instagramu sdílením písně “Stayin' Alive“ od slavné skupiny Bee Gees, manželé neztrácí nadhled.

Marvínek si na pláži poklidně vychrupoval
Marvínek si na pláži poklidně vychrupoval