Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šafářová si s Plekancem užívají sluníčko: Z vodního skútru viděli delfíny!

Autor: OB

Bývalá tenistka Lucie Šafářová (36) si už nějakou dobu užívá krásné pláže na Maledivách, ve společnosti svého manžela Tomáše Plekance (41) a jejich dětí. Ke konci dovolené si slavný pár ještě stihl vyzkoušet jízdu na vodním skútru, při které se jim naskytl opravdu dechberoucí pohled. Spatřili totiž hejno delfínů.

Brněnská rodačka, která začátek nového roku tráví s rodinou v jižní Asii, se na Instagramu pochlubila dalším zážitkem, z této exotické země. Společně s manželem, který se nedávno stal členem trenérského týmu české hokejové reprezentace, vyrazili na otevřené moře na vodním skútru.

„Testujeme tu pro tebe vodní skútry,“ napsala k jednomu z příspěvků, u kterého označila manžela své kamarádky a bývalé tenistky Andrey Sestini Hlaváčkové.

Tomáš Plekanec, jakožto správný muž, zastával roli řidiče a Lucka tak měla volné ruce na to, aby mohla zdokumentovat jejich výpravu. Tento adrenalinový zážitek si podle úsměvů oba manželé užívali a celý výlet vyvrcholil spatřením hejna delfínů, které se bronzové olympijské medailistce podařilo natočit.

Romantický výlet byl však pro české legendy svých sportů nejspíše tím posledním, který si letos na Maledivách užili. Pětinásobná grandslamová šampionka totiž poté na Instagramu sdílela fotografie z exotické dovolené, u kterých se s touto nádhernou zemí loučila a popisovala své pocity. „Maledivy. Tak zase někdy… bylo to krásné,“ napsala Šafářová.

Lucka vyrazila s manželem Plekancem na výlet na vodním skútru
Lucka vyrazila s manželem Plekancem na výlet na vodním skútru