Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Salák pobavil fanoušky: Tohle narval do svého luxusního auta!

Autor: TT

Někdo převáží seno a slámu na návěsu, jiný si s tím vůbec neláme hlavu. Bývalý hokejový brankář Alexander Salák (37) patří do skupiny těch, kteří si na dlouhé cavyky nepotrpí. Na sociálních sítích pobavil fanoušky videem, kde ukázal, že sušenou trávou až po strop zaplnil své luxusní auto a zároveň poslal vzkaz své ženě Míši (37).

„Lasí, tak super, máme… Akorát budu potom potřebovat trošičku »přečísnout auto«. Ale voní to tady krásně,“ podával Salák ve videu hlášení své ženě, když se právě radostně navracel domů s haldou sena za zády uvnitř rozměrného SUV. „Teď už tady můžeme v klidu převážet kozy, ovce a králíky,“ vtipkoval bezstarostně někdejší reprezentační gólman u následujícího snímku v instagramovém příběhu, ve kterém zdokumentoval zaneřáděný kufr a zadní sedačky.

Reakce hokejové manželky na sebe nenechala dlouho čekat. Ve svém příspěvku vyjádřila Michaela Saláková obavy a znepokojení ohledně svého amerického miláčka na čtyřech kolech. „Vůbec bych se nedivila, kdyby si na to vzal můj Escalade, protože by tam toho narval víc, že jo. Naštěstí jsem byla doma a auto si pohlídala,“ ujistila, že má svého muže za ty roky manželství přečteného skrz naskrz.

Strakonický rodák si do ní tradičně rýpnul, kdy ji připravoval na nejhorší… „Pro Michalky Escalade si chystám jiný speciální náklad, až jednou budeme rozšiřovat hospodářství. Tím já si svinit auto nebudu a ani ta vůně už nebude tak příjemná,“ dráždil manželku hospodář Salák.

Jeho drahá polovička už se posléze k věci raději veřejně nevyjádřovala a místo dalšího manželského pošťuchování sdílela ve svém příběhu devítimístný mikrobus od značky Chevrolet. „Sakra, tohle jsem neměla objevit! Takže 8 míst není maximum,“ rozplývala se Saláková nad možným novým rodinným kočárem, do kterého se zaručeně vejde daleko větší množství sena…

Někdejší reprezentační brankář Saša Salák vezl fůru sena uvnitř v autě.
Někdejší reprezentační brankář Saša Salák vezl fůru sena uvnitř v autě.