Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Neumannová jásá: Chytili zloděje!

Autor: as

Spadla klec! Lucie Neumannová (20), dcera běžkařské šampionky Kateřiny Neumannové (50), jásá. Policie dopadla zloděje, který ji minulý týden okradl při závodech v areálu pražského Olympu, kde »vybílil« šatny.

Dcera olympijské vítězky minulý týden na Instagramu sdílela video, ve kterém popisovala svůj hrůzný zážitek z atletických závodů. Na nich totiž byla společně se svými kamarády okradena mužem, který se nenápadně dostal do šaten závodníků.

Sebevědomému zloději však jeden lup nestačil a tak se na místo činu vrátil i další den sportovní akce. To už si ho však všimla Lucie, která sebrala odvahu a za podezřelým výtržníkem se rozeběhla. Ten jí však dokázal uniknout a na týden se po něm slehla zem. „Dostala jsem za to hate, že mi dokázal utéct, ale na vytrvalost bych ho doběhla,“ řekla Lucie ve zprávách.

Díky záběrům z bezpečnostních kamer se však policii podařilo muže identifikovat a zjistit, že se jedná o zkušeného chmatáka. Recidivista (36) nedávno propuštěný z vězení se policii přiznal k dalším dvěma desítkám krádeží a hrozí mu až tři roky. „Jsem strašně ráda, že se to vyřešilo, protože okradl i mé kamarády,“ řekla Lucka pro CNN Prima NEWS.

Lucie Neumannová byla okradena na atletických závodech
Lucie Neumannová byla okradena na atletických závodech