Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Těhotná Kvitová: Tenis s bříškem, pak odlet na Slavii

Autor: pl

Nachází se uprostřed období, kdy by měla žena odpočívat a připravovat se na příchod potomka. Ne tak v případě Petry Kvitové (33), která bez akce moc dlouho nevydrží. Slavná hráčka, která je už několik měsíců těhotná, má stále něco v plánu. Jako například svůj milovaný tenis a fotbal!

Kvitová se na sociální síti pochlubila momentkou z kurtu v hale, kam si přišla opět zahrát svůj milovaný sport. „Řekněte ahoj mému forehandu," vzkázala budoucí maminka, jenž své dítě čeká s manželem Jiřím Vaňkem, svým sledujícím na instagramu. Nejednalo se ale o jediný sportovní příspěvek v rámci jednoho dne.

O čtyři hodiny později totiž přidala na instastories fotku z letiště, na které pózuje s kufrem, kabelkou a červenobílou šálou kolem krku. Kvitová se, jakožto velká fanynka fotbalové Slavie, rozhodla vyrazit na venkovní duel sešívaných do Itálie proti vyhlášenému AC Milán! „V těchto dnech cestuji na lehko. Letím do Milána podpořit Slavii," napsala ke snímku těhotná tenistka. 

V poslední době navíc může sportovní veřejnost vidět Kvitovou na zápasech Slavie poměrně často. Zúčastnila se třeba duelu proti Jablonci v Edenu (4:3) nebo posledního derby pražských »S« (0:0). Uvidí na vlastní oči divočinu jako před měsícem, nebo bude svědkem velké nudy jako během posledního víkendu?

Těhotná tenistka Petra Kvitová odletěla do Itálie podpořit Slavii
Těhotná tenistka Petra Kvitová odletěla do Itálie podpořit Slavii