Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šafářová a Plekanec: Romantická večeře u Forejta! Na čem si pochutnali?

Autor: sm

To musel být zážitek! Bývalá tenistka Lucie Šafářová (37) se spolu s manželem Tomášem Plekancem (41) vydala do jednoho z nejzvučnějších podniků v Olomouci. V hanácké metropoli navštívili restrauci Entrée, kde se servírují vybrané delikatesy pod taktovkou slavného šéfkuchaře Přemka Forejta (36). A zkušeností se pochlubili na sociálních sítích!

Olomoucká restaurace Entrée je známá nejen tím, že z jídla dělá bombastický zážitek pro chuťové pohárky hostů, ale také tím, že v kuchyni velí známý šéfkuchař a porotce kulinářské soutěže MasterChef Přemysl Forejt. Ten momentálně sklidil alespoň virtuální potlesk od hokejové legendy Tomáše Plekance, který do podniku vyrazil i se svou manželkou Lucií a nevšední zkušeností se pochlubil na sociálních sítích. 

Fanouškům ukázal, na čem si spolu s bývalou tenistkou pochutnali. Jediné, co stihl zachytit byl ale dezert a tak zbytek ukázal alespoň na tištěné kartě s menu. V degustační nabídce ochutnali například makovku s gorgonzolou a furikake, tlačenku s uzeným úhořem a bystročickým zelím, bramborovo-pórkový krém s libečkem a hořčicí, foie gras s rakytníkem, čekankou a muškátem, jelena s celerem, cibulí a ančovičkami a další jídla. 

Celé degustační menu vyjde na osobu 1750 korun a pro zájemce, kteří by si rádi dopřáli ke gastronomickému zážitku i vinné párování se cena zvýší ještě o 950 korun. A soudě podle toho, že Plekanec svou manželkou zvěčnil u stolu s vínovou skleničkou v ruce, pár nejspíš na takovou nabídku kývl. A není se čemu divit. Na taková místa se obvykle nechodí šetřit...

Tomáš Plekanec se pochlubil gastronomickým zážitkem
Tomáš Plekanec se pochlubil gastronomickým zážitkem