Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Šafářová ukázala sportovní zručnost dcery a... Rýpla si do Plekance!

Sport má v krvi! Dcera tenistky Lucie Šafářové (37) a hokejisty Tomáše Plekance (41) nepřestává na sociálních sítích překvapovat fanoušky svou šikovností. Už v útlém věku si Leontýnka (4) s tenisovou raketou počíná jako profesionálka a teď se hrdá maminka pochlubila její další dovedností. Nezapomněla si ale rýpnout do svého muže!

Lucie Šafářová už dříve na sociálních sítích odhalila, že dceři Leontýnce rozhodně nechybí tenisové vlohy a trénink je schopna za deštivého dne klidně absolvovat jen skromně v garáži. Teplé počasí ale konečně umožnilo Lucii zase vyrazit s dětmi i na hřiště, kde se dcerka proháněla na kole a mladší syn Oliver na odrážedle. 

„Tak a teď koho mám dřív chytat,“ smála se Šafářová, která později ukázala atletické dovednosti malé Leontýnky. Ta totiž trénovala skok do dálky a vůbec si nevedla špatně. „Nohy po tátovi na modeling nevím, ale na sport dobrý!“ smála se Lucka. „Každopádně nepotřebuju zrychlovat video, to máme naděleno přirozeně,“ vtipkovala nad mrštností dcerky, kterou rozhodně pobyt na hřišti neunavil.

Sotva se totiž přemístila s mámou a bráchou domů, popadla tenisovou raketu a v obýváku zahájila trénink s míčkem. Tady už ale roli kouče převzal Tomáš Plekanec, který při sledování hokejového utkání své dceři počítal, kolikrát zvládne míček odrazit o zeď. A šikovná holčička se dokázala dostat dokonce přes sto úderů, což by jí mohl závidět už i leckterý dospělák...

Malý Oliver po hřišti jezdil na odrážedle
Malý Oliver po hřišti jezdil na odrážedle