Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slavná tenistka Šafářová ohlásila návrat na kurty, ale... Manžel Plekanec si z ní dělá srandu!

Autor: pl

Čeští tenisoví příznivci se mají na co těšit. Lucie Šafářová (37), jedna z nejúspěšnějších českých tenistek, totiž ohlášila comeback na kurty! Pinkne si po boku parťačky a kamarádky Bethanie Mattekové-Sandsové (38), se kterou slavila pět grandslamů. Její manžel a někdejší skvělý hokejista Tomáš Plekanec (41) však nenechal na své lásce nit suchou...

Pět let. Taková doba uplynula od momentu, kdy tenistka Lucie Šafářová pověsila raketu na hřebík. Loni na podzim si ještě krátce zahrála na turnaji v ITF v Remeši, ale kvůli trablům s byrokracií po prvním kole odstoupila. Nedávno ale ohlásila další comeback, a dokonce před domácími fanoušky!

Konkrétně na turnaji Prague Open, kde nastoupí ve čtyřhře společně se svou dobře známou parťačkou Bethanie Mattekovou-Sandsovou, se kterou v minulosti slavila nejeden úspěch. Z návratu Šafářové na kurty ale má srandu její manžel a bývalý hokejista Tomáš Plekanec.

„Lucie Šafářová a její sedmý životní comeback,“ napsal se smějícím se emotikonem k videu, na kterém hraje tenis třiadevadesátiletá babička, která se během série forehandů opírá druhou rukou o berli. „A kde jsi ty?“ reagovala s úsměvem Šafářová na svou lásku na sociální síti. Humor tedy manželskému páru rozhodně nechybí.

Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou
Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou