Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Český MMA bijec Peňáz září: Půvabná veterinářka řekla »Ano«!

Autor: pl

Jedno z nejradostnějších období v životě. Přesně to v posledních měsících prožívá úspěšný MMA zápasník Matěj Peňáz (27). Česká mlátička si ke konci ledna připsala cenné vítězství v Newcastlu. Nyní má další skvělou novinu. Svou sympatickou vyvolenou požádal o ruku!

Peňáz oznámil radostnou zprávu na sociální síti, kde zveřejnil sérii fotek, na kterých je například se svou láskou Marilenou Georgiovou na pláži. Mimo jiné se Marilena, která pochází z Kypru a živí se coby veterinářka, pochlubila i zásnubním prstýnkem. „Ideální ráno. 7:30 trénink, 9:30 žádost o ruku, 10:00 brunch. Život je dobrý,“ napsal Peňáz na instastories.

Všechno to přitom začalo v Brně, kde talentovaný fighter poznal svou čerstvou snoubenku, která zde studovala veterinu. Konkrétně se seznámili v tělocvičně, protože oba jsou blázni do cvičení. Poslední dva roky ale žijí ve Stockholmu.

„Veterináři jsou tady ohodnocení úplně jinak než v Česku, ty kliniky tu fungují líp,“ uvedl Peňáz v lednu pro server iSport.cz a pokračoval. „Také tu jsou lepší podmínky pro střední třídu. Kdyby si člověk chtěl vzít hypotéku, je to jednodušší a dostupnější,“ dodal. V budoucnu tak budou bijec a jeho krásná partnerka bydlet v hlavním městě Švédska coby šťastní manželé.

Český MMA zápasník Matěj Peňáz požádal svou přítelkyni o ruku
Český MMA zápasník Matěj Peňáz požádal svou přítelkyni o ruku