Marián Šustr
6. března 2024 • 20:48

MMA derby v Edenu? Peňáz čeká, jak se Kincl rozhodne: Může jít i o peníze

Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Titulové klání na dosah. Vyzyvatel je jasný, otazník visí nad účastí šampiona. Patrik Kincl v sobotu na ostravském turnaji Oktagon 54 potřetí obhájil pás střední váhy a naplnil tak smlouvu s organizací. O jeho dalším působišti rozhodnou vyjednávání, jež by měla vrcholit koncem března. V očekávání je hlavně vycházející česká hvězda. „Nasbíral jsem devět výher a už nechci zápasit s někým, kdo mě neposune ve světovém žebříčku. Kdybych porazil Patrika, dostanu se do světové top padesátky,“ vypráví Matěj Peňáz.



Ještě není jasné, zda šampion Patrik Kincl prodlouží smlouvu s Oktagonem, a už se nabízí první mega zápas. Vedení organizace potvrdilo, že součástí plánů pro Inspektora je i titulová bitva na červnovém turnaji v Edenu proti Matěji Peňázovi.

Ten vnímá duel o pás jako vstupenku mezi světovou elitu. Pokud úřadující král zvolí angažmá v zahraničí, volil by trenér mladého Čecha souboj s „Pirátem“ Samuelem Krištofičem, který naposledy zazářil KO výhrou nad Karlosem Vémolou.

Pokud Oktagon uspěje v námluvách s Kinclem, české derby na největším turnaji v historii domácí scény bude na světě. „Beru to tak, že

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
2
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud