Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

MMA bijec Peňáz randí se zvěrolékařkou z Kypru: Světová láska

Autor: tav

Jak je ten svět malý. MMA zápasník Matěj Peňáz (27) se v Brně před několika lety seznámil se studentkou veteriny z Kypru Marilenou Georgiovou a společně žijí už dva roky ve Stockholmu.

Narazili na sebe kde jinde než v tělocvičně. Oba totiž milují cvičení. „Díky Bohu, že jsem ji potkal,“ je vděčný Matěj. Ten si pochvaluje i život na severu Evropy, kam s přítelkyní zamířili kvůli její práci. „Veterináři jsou tady ohodnocení úplně jinak než v Česku, ty kliniky tu fungují líp. Také tu jsou lepší podmínky pro střední třídu. Kdyby si člověk chtěl vzít hypotéku, je to jednodušší a dostupnější,“ řekl pro iSport.cz.

Už v sobotu se Peňáz na galavečeru Oktagon 52 v Newcastlu utká s domácím borcem Matthewem Bonnerem (33). „Vybral jsem si ho sám. Je v Oktagonu nový, má zatím jen jednu výhru, ale je to dobrý soupeř, který mě může posunout dopředu,“ uvedl jeden z nejtalentovanějších českých bijců současnosti.

OKTAGON 52

První turnaj organizace Oktagon MMA roku 2024 přináší vyostřený souboj Magard vs. Cartwright a také nezastavitelného »Moneyho« Peňáze. Galavečer začíná v anglickém Newcastlu zítra od 18 hodin. Akci sledujte živě na www.oktagon. tv nebo na Premier Sport 4. UŽ ZÍTRA!

Marilena je pro Matěje velkou oporou.
Marilena je pro Matěje velkou oporou.