Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nemocná zpěvačka Céline Dion: Show v šatně Bostonu! Co řekla »Pastovi«?

Autor: pl

Letošní ročník se pro hokejisty Bostonu opět nese ve znamení úspěchu. Mančaft aktuálně kraluje NHL a míří vstříc play-off. Ve čtvrtek se navíc dočkali netradiční návštěvy. Do kabiny Bruins totiž zavítala hvězdná zpěvačka Céline Dion (55), která trpí zákeřnou nemocí. Co řekla české superstar Davidu Pastrňákovi (27)?

Vidět v poslední době Céline Dion na vlastní oči se rovná zázraku. Slavná zpěvačka totiž v prosinci 2022 světu oznámila, že trpí syndromem ztuhlého člověka. Jedná se o onemocnění, při kterém člověka nejdříve postihne ztuhnutí svalů trupu a poté jde k rozvoji ztuhlosti nohou a dalších svalů v těle. Patří k tomu i křeče či bolesti. Není tedy divu, že Céline se veřejnosti vyhýbá.

Nyní ale udělala výjimku a vyrazila překvapit hokejisty Bostonu přímo do jejich šatny! A nutno podotknout, že zpěvačku přivítali Pastrňák a spol. zaslouženým potleskem. „Tak tohle je legendární čtení sestavy,“ napsali zástupci Bruins na sociální síť X k videu, na kterém Céline čte sestavu proti Rangers, přičemž některá jména rovnou zazpívala. Hned na úvod si zavtipkovala na účet Brandona Carla. „Děkuji, že ses na mě dnes večer připravil,“ řekla na videu humorně směrem k polonahému obránci.

Neopomněla ani Davida Pastrňáka, největší hvězdu Bruins. „Kvůli tobě mám hlad, Pasta!“ vykřikla Céline Dion během čtení sestavy na adresu havířovského snipera. Po úvodu sledovala zápas společně se svými dvojčaty Nelsonem a Eddym (oba 13), byť Boston nakonec padl výsledkem 2:5. Už jen fakt, že se objevila mezi lidmi, je ale dobré znamení. Během utkání si navíc zatrsala na skladbu Livin´ On a Prayer od kapely Bon Jovi.

„Snaha překonat tuto autoimunitní poruchu byla jednou z nejtěžších zkušeností v mém životě, ale zůstávám odhodlaná se jednoho dne vrátit na pódium a žít takový normální život, jak jen to je možné,“ napsala nedávno na instagramu. Bojovnost hudební legendy tak může zároveň sloužit i jako inspirace pro nabitý kádr Bostonu ukončit třináctileté čekání na Stanley Cup.

Slavná zpěvačka Céline Dion se stavila v šatně Bruins, kde přečetla sestavu na zápas proti Rangers
Slavná zpěvačka Céline Dion se stavila v šatně Bruins, kde přečetla sestavu na zápas proti Rangers