Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kolcov (†42) plánoval budoucnost se Sabalenkovou, ale… Tlačil na pilu?!

Autor: rau

Nad smrtí Konstantina Kolcova (†42), který se před týdnem zabil po pádu z balkonu, je stále spousta otazníků. Udělal fatální rozhodnutí kvůli rozpadu lásky s Arynou Sabalenkovou (25)?

Běloruska odloudila slavného hokejistu od rodiny. Ten kvůli ní opustil ženu Julii se třemi syny. S o bezmála dvacet let mladší tenistkou plánoval růžovou budoucnost. „Nejkrásnější, nejněžnější, nejstarostlivější,“ vyznal se Sabalenkové před několika týdny. A ještě dřív přiznal, že by byl nejraději, aby se právě světová dvojka stala maminkou jeho čtvrtého potomka. „Kdy plánujete dítě?“ zeptal se ho jeden z fanoušků při vzájemné interakci. „Brzy,“ šokoval odpovědí.

Uzlíček nervů

Teď už je jasné, že vizi nenaplní. Naskýtá se otázka, jestli netlačil na pilu. Až po jeho smrti vyšlo najevo, že slavný pár už není párem. „Už jsme spolu nebyli,“ šokovala hráčka na turnaji v Miami.

Přes jeho smrt se z turnaje neodhlásila. V černé soupravě nejprve porazila kamarádku Badosaovou. Ve třetím kole ale nestačila na Ukrajinku Kalininovou (4:6, 6:1, 1:6). A na kurtu byla chvilkami jako uzlíček nervů. Třeba v momentu, kdy vzteky rozmlátila raketu.

Víte, že...

Po smrti Kolcova v jeho hotelovém pokoji našli prázdné lahve od alkoholu.

 

Láska Aryny a Konstantina dopadla tragicky
Láska Aryny a Konstantina dopadla tragicky