Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sabalenková přiznala rozchod před smrtí partnera (†42) a přitom... Chtěl s ní dítě!

Autor: OB, sm

V úterý ráno obletěla svět zpráva o smrti bývalého hokejisty Konstantina Kolcova  (†42), který se do povědomí veřejnosti dostal nejen jako někdejší hráč Pittsburghu, ale také coby partner hvězdné tenistky Aryny Sabalenkové (25). Běloruská superstar se po tragédii odmlčela a později přiznala, že už s Kolcovem netvořili pár. Konstantin přitom ještě nedávno doufal ve společného potomka!

Otec Sabalenkové býval hokejistou a přestože mu kariéru zničila vážná autonehoda, slavná tenistka to měla k mužům vykonávajícím tento sport vždy velmi blízko. V roce 2018 chodila s hokejistou Lokomotivu Orša Arťomem Božkem, se kterým se však po necelém roce rozešla.

O vztahu s další hokejovou hvězdou se pak začalo psát v červnu 2021. V jednom z televizních pořadů totiž přiznala, že chodí s o 17 let starším mužem, jehož totožnost ale nechce zveřejnit. Po naštvaném příspěvku Kolcovovy bývalé manželky, ve kterém ho obvinila z opuštění rodiny, však veřejnosti začínalo být jasné, kdo je tím tajným ctitelem.

Od té doby si fanoušci začali Kolcova čím dál častěji všímat na tenisových turnajích, kterých se Aryna účastnila. A bylo zřejmé, že je zamilovaná až po uši. Sdílela napřílkad fotografie z Paříže, na kterých drží obrovskou kytici, a připsala: „Šťastného Valentýna, moc tě miluji.“

Konstantinova reakce pak vše potvrdila. „Osud spojil můj život s tou nejkrásnější, nejněžnější, nejstarostlivější a neuvěřitelně moudrou a inteligentní dívkou! Ten pocit, když jsi nablízku, se pro mě nedá popsat slovy! Jsem šťastný muž! Svou holčičku šíleně miluju,“ napsal Kolcov k fotografii své partnerky.

Momentálně nejprobíranějším tématem ohledně jejich vztahu se však stalo údajné plánování miminka. Sabalenková totiž v roce 2022 sdílela video, u kterého ji mohli fanoušci pokládat nejrůznější otázky. „Kdy plánujete dítě?“ zeptal se jeden ze zvědavých příznivců. „Brzy,“ šokoval Kolcov svou odpovědí, kterou nejspíše většina lidí nečekala.

Jenže plány na rodinu se rozpadly. Krátce poté, co vyšla najevo zpráva o Kolcovově smrti totiž Aryna přiznala, že mezi párem došlo k rozchodu. Ještě nedávno přitom Konstantin své lásce blahopřál k Mezinárodnímu dni žen.

Zesnulý hokejista Kolcov plánoval se Sabalenkovou dítě
Zesnulý hokejista Kolcov plánoval se Sabalenkovou dítě