Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sabalenková dostala od Kolcova (†42) nádherný šperk: Nosila ho před jeho sebevraždou!

Autor: as

Jejich rozchod a sebevraždu dělilo nejvýše pár dní, dost možná i hodin! Tenisovou hvězdu Arynu Sabalenkovou (25) prozradil valentýnský dárek, který dostala od svého hokejového expřítele Konstantina Kolcova (†42).

Okolnosti pondělní půlnoční tragédie, kdy Kolcov vyskočil z balkonu ve 23. patře luxusního hotelu v Miami, se stále více vyjasňují. „Nešťastná náhoda, byl hodně opilý,“ mínila bývalá manželka běloruské hokejové hvězdy Julia (44). Opírala se nejen o údajný nález prázdných lahví v hotelovém pokoji, ale i o zprávy z jeho e- -mailové schránky, v nichž si objednával zboží či dlouhodobý pronájem auta. „Z toho je vidět, že sebevraždu neplánoval,“ argumentovala.

Jenže vše zamotalo středeční prohlášení hokejistovy přítelkyně Sabalenkové. „Přestože jsme už nebyli spolu, mám zlomené srdce,“ napsala na sociální sítě. Po více než třech letech se rozešli! Z čí vůle? A kdy přesně?

Panter za čtvrt milionu

Ještě v půlce února od něj dostala ke Dni svatého Valentýna náhrdelník. Panter ze žlutého zlata s dvěma zelenými tsavority od Cartiera přijde na bezmála čtvrt milionu korun! „Valentýn byl pro mě docela úspěšný, ale už ne tolik pro Konstantina,“ komentovala to Aryna se smajlíky.

Šperk od té doby nosila, hrála s ním na turnaji v Indian Wells a po boku kolegy Dimitrova jej měla na krku ještě minulou sobotu v tryskáči směr Miami. Z toho se dá vyčíst, že v tu dobu byl Kolcov ještě její partner! Dva dny nato se zabil, tenistka už náhrdelník odložila. Stále reálnější jsou tak spekulace, že skok z balkonu, byť možná pod vlivem alkoholu, byl zoufalou reakcí na čerstvý rozchod...

Sabalenková nosila dárek od Kolcova (†42) krátce před jeho sebevraždou
Sabalenková nosila dárek od Kolcova (†42) krátce před jeho sebevraždou