Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Zvrácený fotbalista Hulk: Druhé dítě se sexy neteří!

Autor: pl

Ani rodinné vazby nestály v cestě jejich lásce! Brazilský fotbalista Givanildo Vieira de Souza (37), známější pod pseudonymem Hulk, se opět stane otcem. Další dítě mu porodí partnerka Camila, která přitom původně byla jeho neteří!

Za brazilskou fotbalovou reprezentaci nastoupil téměř do padesáti zápasů, během kariéry si zahrál například za Porto nebo Petrohrad, přesto je v posledních letech Hulk známější spíš svou kontroverzí v osobním životě než díky herním výsledkům. Před čtyřmi lety si totiž vzal svou neteř Camilu, kvůli které opustil svou tehdejší ženu Iran! Právě díky bývalce ostatně svou nynější lásku poznal.

O dva roky později mu Camila porodila dcerku Zayu. A nyní? Nyní je jeho půvabná láska opět těhotná. Hulkova rodinná příslušnice ohlásila radostnou novinu na sociální síti. „Láska,“ napsala stroze ke společnému snímku na instagramu. Dětská smečka hvězdného útočníka se tak rozroste už o pátý přírůstek.

Hulk má totiž z předchozího manželství s Iran, které trvalo dvanáct let, syny Iana, Tiaga a dceru Alice. Pokud byste ale čekali, že hráč, který v současné době obléká dres brazilského mančaftu Atlético Mineiro, má s bývalou ženou Iran dobré vztahy, jste na omylu. Důkazem je fakt, že ho jeho exmanželka v minulosti nazvala monstrem!

Jak vlastně vznikla láska mezi Hulkem a jeho neteří? „Camila dorazila do Číny. Nemyslím si, že jsem ošklivý člověk, taky jsem mladý. Camila je mladá a je extrémně nádherná. Nakonec jsme se do toho pustili, ale byli jsme svobodní,“ nechal se slyšet před několika lety. Brzy se tedy Hulkova rodina opět rozroste.

Hulk má velký důvod k radosti
Hulk má velký důvod k radosti