Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Hvězdný hokejista Kubalík se na ledě trápí, ale... Nyní ohlásil skvělou novinu!

Autor: pl

Na ledě to letos skřípe. Dominik Kubalík (28), český hokejista ve službách tápající Ottawy, neprožívá zrovna ideální sezonu. Sám nedokázal naplnit kvality z loňského ročníku, navíc kanadský celek se opět trápí. Nyní ale oznámil parádní zprávu ze svého soukromého života! O co přesně jde?

Když se člověk podívá na letošní statistiky Dominika Kubalíka, pravděpodobně si pomyslí, že křídelník Senators bude chtít na tuto sezonu rychle zapomenout. V jednasedmdesáti zápasech má pouze patnáct bodů za jedenáct gólů a čtyři nahrávky. Přesto se ale najde detail, díky kterému bude letošní ročník pro Kubalíka nezapomenutelný.

Bývalý hráč Plzně či Detroitu se totiž stane tátou! Úžasnou novinu ohlásila Kubalíkova žena Klára na sociální síti. „Už pár měsíců náš děláš šťastnými,“ napsala hokejistova drahá polovička na instagram. Pod příspěvkem zachycující těhotnou Kláru a šťastného Dominika se ihned začaly rojit gratulace.

„Moc vám gratulujeme!“ napsala Eliška Kämpf, manželka forvarda Toronta Davida Kämpfa. Z hokejového prostředí ale nebyla jediná. Zareagovala například také Klára Langhamerová, drahá polovička českého brankáře Marka Langhamera, který v současnosti hájí klec švédského celku IK Oskarshamn. Konkrétně přidala pod sérii fotek emotikony dvou srdcí. Kubalík a jeho manželka se tak mají na co těšit.

Český hokejista Dominik Kubalík se stane tátou
Český hokejista Dominik Kubalík se stane tátou