Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

»Otec roku« Neymar naštval fanoušky: Dceru vyměnil za hazard!

Autor: OB

Fotbalový kouzelník Neymar (32) před pár dny oslavil půlroční »narozeniny« své dcery Mavie. Video sociálních sítích ale odkrylo, že o pozornost se musela malá holčička dělit s mobilním telefonem svého slavného otce. Fanoušky tak zajímalo, co mohlo být pro Brazilce v takovou chvíli důležitější než jeho dítě. A překvapivě hazard!

Hráč saúdskoarabského týmu Al Hilal nedávno sdílel video z oslavy své dcery, které se zúčastnila i její maminka a Neymarova bývalá přítelkyně Bruna Biancardiová. Navzdory tomu, že vztah páru skončil rozchodem, když šlo o Mavii, hodili minulost za hlavu a společně dcerce zazpívali všechno nejlepší k narozeninám.

Fanoušci si však všimli, že dvaatřicetiletý Neymar místo toho, aby veškerou pozornost věnoval malé oslavenkyni, nemohl odtrhnout oči od svého telefonu. Pozornému oku nemohlo uniknout, že bývalá hvězda Barcelony nebo PSG hraje online poker. 

A zatímco rodina a přátelé tleskali a povzbuzovali Mavii, její otec od ní odtrhl ruku a ťukal do telefonu, na kterém zřejmě řešil sázku. Takovým chováním pořádně zvedl mandle lidem na sociálních sítích.

„Tenhle chlap je naprosto hotový. Hraje poker uprostřed narozenin své dcery," napsal jeden z rozhořčených fanoušků na sociální sítě. „Sakra chlape, vždyť tohle je nepřijatelné,“ dodal další.

Od loňského léta, kdy Neymar podepsal smlouvu za zhruba 2 a čtvrt miliardy korun je jedním z nejbohatších fotbalistů světa a finanční tíseň ho tak do hazardu evidentně netlačí. Přesto se pokeru věnuje čím dál častěji. Poté, co se v roce 2020 stal ambasadorem PokerStars, dokonce řekl, že po ukončení své fotbalové kariéry plánuje dráhu profesionálního hráče pokeru.

Neymar kvůli svému chování na dceřině oslavě schytal pořádnou kritiku
Neymar kvůli svému chování na dceřině oslavě schytal pořádnou kritiku