30. ledna 2021 • 22:47

STYKO na prvním turnaji postupuje do finále! FPX vyzvou Spirit

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Snový začátek Martina „STYKO“ Styka v nové organizaci FunPlus Phoenix. Bývalá sestava GODSENT od úvodního zaváhání s Evil Geniuses válí a na DreamHack Open January se kvalifikovala do finále. V něm se FPX utkají s ruskými Spirit, vítěz si odnese 35 tisíc dolarů.



Transfer pod novou organizaci, příchod nové posily a postup do finále DreamHack Open January. Tak by se dal shrnout leden slovenského střelce Martina „STYKO“ Styka.

S novou akvizicí Chrisem „chrisJ“ de Jongem ve svých řadách si FunPlus Phoenix poradili ve skupině s HellRaisers a Evil Geniuses, v semifinále přehráli najeté Gambit. Zápas, který přinesl velké zlomy, začala lépe skvadra okolo slovenského borce. Z Inferna vyšli FPX vítězně, na Overpassu vládli Gambit a evropskému celku povolili pouhá dvě kola.

FunPlus Phoenix se naštěstí dokázali psychicky do série vrátit a Train především díky perfektní CT straně ovládli a došli si pro vítězství 2:1 (16:8, 2:16, 16:11).

Ve finále DreamHack Open January se mezinárodní tým utká se Spirit. Manšaft z regionu CIS v semifinále překvapivě přehrál BIG a minimálně zopakuje umístění z posledního DreamHack Open turnaje, kdy po prohře s Gambit bral druhé místo. Finálová série se odehraje v neděli od 16:00 na twitch.tv/dreamhackcs.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud