14. března 2021 • 15:24

Postup do play off se nekoná, Sinners v Pinnacle Cupu končí

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

2:1, vyřazovací část za rohem, fanoušci se pomalu těšili na další věhlasná jména. Jenže Sinners nezvládli těsný souboj proti Wisle Krakow, dnes nesměli zaváhat. Bohužel, SAW byli nad síly českých jedniček, ty se tak s Pinnacle Cupem loučí před branami play off.



Po těsné prohře proti polským legionářům z Wisly Krakow doufali Sinners v nedělní vykoupení. S portugalským celkem SAW se Češi utkali teprve nedávno na Snow Sweet Snow, ze souboje vyšli vítězně borci z Pyrenejského poloostrova. A scénář z 2. března se opakoval také o dvanáct dní později.

Série začala na Vertigu, mapě, která střelcům z liberecké organizace v posledních týdnech náramně sedí. Dlouhou dobu Sinners drželi se svým soupeřem krok, SAW však sérií sedmi vyhraných kol zdecimovali útok Čechů a první mapu ovládli 16:12.

Sinners se z úvodní prohry rychle oklepali a na Nuke vstoupili sedmi vítěznými koly v řadě. Po ovládnuté první půli však přišla pohlídaná CT strana od SAW. Sinners dokázali ovládnout za teroristy pouhá čtyři kola, porutgalský tým se radoval z výhry 2:0 (16:12, 16:13). Sinners tak na turnaji končí.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud