20. července 2021 • 18:10

Smutek Sinners. LAN premiéra se nekoná, ESL Pro League 14 se odehraje online

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhý test v historii organizace a první s Tomášem „oskar" Šťastným v offline prostředí se posouvá, ESL Pro League se na Maltě neodehraje. S informací přišel organizátor soutěže v úterý v odpoledních hodinách, hráči Sinners neskrývají své zklamání. „Strašně jsem se těšil," psal Sebastian „beastik“ Daňo na Twitteru.



Od švýcarského triumfu ze začátku roku 2020 neměli Sinners šanci předvést svůj um na LAN turnaji. Tehdy ještě s Hubertem „Cannie“ Ludwigem v sestavě si Sinners jen chvíli po svém vzniku odvezli z první soutěže titul. Pětice Čechů se těšila na další klání, všechna však odehrála online.

Po dlouhých osmnácti měsících se barvy liberecké organizace měly objevit na LAN. První Tier 1 event, první offline s novou sestavou. Lepší to snad ani být nemohlo.

Bohužel, na LAN si hráči budou muset ještě nějakou chvíli počkat. K velkému smutku všech se ESL Pro League Season 14 přesouvá na online servery. „Kvůli nejistotám okolo cestovních restrikcí způsobených koronavirovou pandemií odehrají všechny týmy turnaj z domova či svých bootcampů v Evropě,“ vysvětluje ESL své rozhodnutí.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud