18. června 2022 • 16:10

PREVIEW: Dynamo Eclot a SINNERS. Postoupí dva nejlepší české týmy do finále Sazka eLEAGUE?

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tu další díl do skládačky jarního splitu Sazka eLEAGUE. Ze sobotních semifinálových matchů vzejdou dva finalisté. Nejprve na věc půjdou obhájci titulu SINNERS proti Entropiq Prague. Po nich se za monitory usadí Dynamo Eclot s ENTERPRISE.



HARMONOGRAM

16:30 ⇒ Úvodní studio

17:00 ⇒ První semifinále: SINNERS vs. Entropiq Prague

20:30 ⇒ Druhé semifinále: Dynamo Eclot vs. ENTERPRISE

Je to tady! Zbyl čtyřlístek týmů, radovat se z prvenství v Sazka eLEAGUE ale může jen jeden. SINNERS by určitě chtěli udržet zatím stoprocentní bilanci v největší tuzemské lize a zvednout na hlavy opět pohár pro šampiony. 

Situace se ale trošku od předchozího splitu změnila. Vyrost tu silný konkurent v podobě Dynama Eclot, kteří na nedávném turnaji CS:GO online brali na úkor SINNERS prvenství. Hříšníci totiž vypadli už v semifinále se Sampi.

V současnosti jsou Dynamo Eclot SINNERS suverénně nejsilnějšími českými sestavami. Uvidíme je ve finále nebo budou jejich soupeři proti? A jak vidí beastik nbqq své šance?

blogg1s a replay ve studiu

Castovat oba duely bude dvojice Storm Straty. Za deskem se stejně jako u čtvrtfinále můžete těšit na dívčí element v podání Miley

Zpestřením oproti předchozím kolům je doplnění analyst teamu dvěma ústředními postavami právě ze čtvrtka - přijde blogg1s z eSuby a také trenér Cryptovy replay. Tak je vedle zápasů jako takových na co se těšit!

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud