20. listopadu 2021 • 20:20

Imagine Dragons, Sting nebo Denzel Curry. Hudba v seriálu Arcane bere dech

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V roce 2014 přišel pro esportový svět obrovský boom - Imagine Dragons, světoznámá kapela, připravila píseň pro světový šampionát v League of Legends. Riot Games dál přitahovali obří jména a podobné hvězdy se staly běžnou součástí světa LoL. Nejnovější kapitolou je seriál Arcane, ve kterém se objevily písně Stinga i již zmíněných Imagine Dragons.



Netflix představil 6. listopadu spolu s Riot Games seriál ze světa League of Legends. Arcane bořil od počátečních hodin rekordy a v desítkách zemí kolem celého světa se stal nejsledovanějším seriálem na Netflixu. Překonal dokonce extrémně oblíbenou Squid Game.

Jako již tradičně, Riot Games opět dbali na úžasný soundtrack. Stejně jako u samotné hry League of Legends, i seriál Arcane se dočkal nejedné parádní písně. A o díla se postaralo nejedno světově známé jméno.

Na trůnu se stejně jako v roce 2014 nachází Imagine Dragons. Kapela se již před sedmi lety nechala slyšet. že League of Legends má v srdcích jednotlivých členů speciální místo. Po legendárních Warriors přidala americká skupina další bombu. „Enemy“ slyší diváci během každé epizody Arcane. Na skladbě pomáhal také americký rapper JID.

Tím ale portfolio jednoho z nejoblíbenějších seriálů současnosti nekončí. Vedle Imagine Dragons propůjčila svůj hlas Arcane spousta známých osobností, jednou z největších je bez sebemenších pochyb Sting.

70letá britská hudební legenda a bývalý frontman kapely The Police stál spolu s Ray Chenem, jedním z nejslavnějších houslistů světa, u vzniku písně What Could Have Been.

Svou stopu zanechal na seriálu Arcane také Denzel Curry. 26letý americký rapper je známý především díky songům Clout Cobain a Ultimate. Nyní do svého repertoáru přidává také píseň Dynasties & Dystopia.

Spolu s Gizzle a Bren Joy přinesl na svět jedno z nejpopulárnějších děl z celého seriálu, které doprovázelo epickou bojovou scénu. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud