František Suchan
4. září 2013 • 19:16

FANTASY EXTRALIGA: Růžička je povinnost, radí expert deníku Sport

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už přemýšlíte v jiných souvislostech, než jen těch fanouškovských? Martin Růžička, rekordman nejvyšší soutěže co do počtu branek i bodů, vzdal pokus o zkoušku v zámoří a je zpátky v Třinci… Po úterním přečtení téhle zprávy měli okamžitě všichni, kdo si staví svoje týmy ve Fantasy extralize, nalogovat svá mužstva a ať se jim chce nebo ne, pokorně si vyčlenit deset milionů rozpočtu a pěkné místečko v sestavě na nejúčinnější raketomet, jaký se po tuzemských arénách momentálně prohání, píše expert deníku Sport František Suchan.



Růžička je tutovka, povinnost pro každého, kdo se hodlá ve Fantasy ucházet o smysluplná místa v pořadí.

Musela by se sejít spousta věcí, které by zastavily v rozletu hokejistu, sbírajícího ofenzivní zářezy čileji než kdokoliv před ním v historii extraligy. Jen si to vezměte: Růžička by se se svým příspěvkem z minulé sezony (83 bodů, 40+43) neztratil ani ve fantasy z NHL

V domácí ligové konkurenci pobral o plných pětadvacet bodů víc než druhý Viktor Hübl. Mezi střelci dal jeho nejbližší pronásledovatel Milan Gulaš o třináct gólů míň. Nejvýš skončil třinecký všudybyl celkově i v asistencích.

I kdyby v nadcházejícím ročníku Růžička trochu polevil z jedinečné produkce, protože nový třinecký kouč Jiří Kalous nechce hrát všechno vyloženě přes něj, pořád jeho jméno slibuje nejspolehlivější přísun bodů na vaše konta, jaký lze najít.

Můžete ho mít rádi, fandit mu, nebo ho nenávidět. Ale 27letý extraligový fenomén je třeba do sestavy vzít. Už jen proto, že ho tam napumpuje naprostá většina ostatních virtuálních manažerů. Když se ho dobrovolně vzdáte, nebudete jim stačit.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud