3. prosince 2013 • 13:16

FANTASY: Brendl proti Pardubicím může hrát. Ukončí čekání na gól?

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FANTASY EXTRALIGA | Pavel Brendl může dnes večer nastoupit za Kometu Brno proti Pardubicím. Ohledně svého startu sám bývalý reprezentant zapochyboval, protože se obával, že Pardubice, odkud v Brně hostuje, mu start zakážou. To se nestalo. Místo v hledišti bude Brendl přímým účastníkem zajímavého duelu.



Pro střelce s minulostí v NHL půjde o hodně pikantní střet. Na konci minulého týdne, když dorazil do Brna, o blížícím se zápasu proti Pardubicím vůbec nevěděl. „A nečekám, že bych v něm hrál. Tak to tady v Čechách funguje. Oni mě nechtěli, ale abych proti nim hrál, to by taky nechtěli,“ myslel si Brendl.

Špatný pocit z jednání mezi kluby měl zbytečně. K tréninku před utkáním, které dnes (hraje se od 18 hodin) načne druhou polovinu základní části extraligy, vyjel v obvyklém modrém dresu, tedy jako člen prvního brněnského útoku.

„Neuvažovali jsme o takové klauzuli, která by Brendlovi během hostování v Kometě zakazovala hrát proti nám,“ potvrdil dnes i Jan Hrabal, mluvčí pardubického klubu.

V Brně to vítají. Brendl se v prvních dvou duelech uvedl jako solidní posila, připsal si po jedné asistenci, má jeden plusový bod. Čeká ale na gól, což je jeho hlavní doména. Určitě se pokusí nulu v kolonce branek škrtnout právě dnes. Rozhodně je to za 3 605 000 korun zajímavá varianta pro sestavu ve Fantasy extralize.

„Jestli někoho někam dávám, proč bych mu měl zakazovat hrát. Je to takové přiblblé pravidlo,“ podotkl brněnský kouč Vladimír Kýhos.

V Kometě je Brendl na hostování do konce roku. Hraje svoje první zápasy v sezoně, protože v Pardubicích se už v létě nevěšel do kádru a pouze trénoval. Částečně sám, částečně s Berounem.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud