27. března 2017 • 13:24

Premier League i ePojisteni.cz liga jsou zpět. O co se hraje tento týden?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sazka Fantasy se vrací v plné síle. Po fotbalové reprezentační přestávce se hráči Daily Fantasy můžou opět těšit na širokou nabídku turnajů z nejslavnějších fotbalových a hokejových lig včetně těch domácích. O co tento týden hrajeme?



Každý den si hráči můžou vychutnat soutěže NHL, ve kterých hrajeme až o 7 500 Tokenů. Máme také přichystané soutěže 50/50 s Tokeny pro nejlepší. Stejně na tom je i hokejová extraliga. Každý hrací den jsou pro vás k dispozici turnaje o spoustu Tokenů.

S play-off extraligy jsme vypsali i speciální turnaje. V úterý soutěž o 2 000 Kč, vklad 30 Tokenů, 3 sestavy pro každého hráče a v pátek soutěž o 2000 Kč a 5 nejlepších postupuje do dubnového finále o ceny až za 20 000 Kč, vklad 30 Tokenů, 3 sestavy pro každého hráče.

O víkendu se po reprezentační vrací fotbalové soutěže. S Premier League si zasoutěžíme v sobotu o 3000 Kč. Ten samý den si hráči můžou také zahrát o Tokeny v 50/50.

Podobný program čeká i českou ePojisteni.cz ligu. Celé kolo začíná v pátek a hráči zabojují o ceny v hodnotě 5 tisíc korun. I fanoušky českého fotbalu potěší turnaj 50/50 o Tokeny pro nejlepší.

Sestavte si vlastní tým ze sportovních hvězd a hrajte o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka
 

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud