24. února 2012 • 22:55

Subban se opět rval na tréninku. Po Plekancovi přišel na řadu Desharnais

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Montreal Canadiens letos nepředvádí žádné vélké výsledky. Tým jako celek je stínem mužstva z posledního ročníku NHL. Další incident odehrávající se na tréninku Habs, budiž důkazem. Již podruhé v tomto roce se do sebe při nácviku herních činností pustili dva spoluhráči. Opět u toho byl "rušivý element" Canadiens obránce P.K. Subban.



Hráč černé pleti P.K. Subban není v NHL dvakrát oblíbený. On ale není oblíbený ani u vlastních spoluhráčů. Když se začátkem ledna popral s český útočníkem Tomášem Plekancem, nebylo v tom prý nic osobního.

"Není to poprvé, co se něco takového stalo, porvali se i jiní, ale vadila mi jeho nedisciplinovanost" komentoval tehdy svoji tréninkovou rvačku český reprezentant.

Při poslední tréninkové jednotce Habs došlo k další výměně názorů. Mladému kanadskému obránci opět něco přeletělo přes nos a odnesl to jeho krajan a třetí nejproduktivnější hráč týmu David Desharnais.

V probíhající akci se odražený puk odrazil do volného prostoru. Desharnais stíhán Subbanem by byl u kotouče dřív. To asi bek Montrealu neskousl a tvrdě srazil vlastního spoluhráče k zemi.

Zákrok, který by byl v utkání určitě posouzen jako nedovolený, montrealského útočníka rožčílil a pochopitelně si to nenechal líbit. Oba spoluhráči do sebe strkali a Desharnais dokonce Subbana tvrdě krosčekoval.

Podle reakcí spoluhráčů Paciorettyho a Colea (oba se vrhli k Subbanovi, Desharnaise si nevšímali) je dost zřejmé, kde je v Montrealu zakopán pes...Tým by měl držet pohromadě a tyto excesy by se neměly opakovat.

Kuriózní pozici předvedli montrealský Subban a Gorges a pittsburghský Letang.
Kuriózní pozici předvedli montrealský Subban a Gorges a pittsburghský Letang.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud