1. března 2012 • 18:10

VIDEO: Polák letěl na hrazení obličejem napřed. Dlouho se zvedal

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepříjemné chvíle si zažil ve středečním zápase na ledě Edmontonu český obránce Roman Polák. Přibližně v polovině utkání vrazil reprezentanta na hrazení útočník Ryan Smyth a Polák se dlouho sbíral z ledu. Nechtěně aspoň získal pro svůj tým pětiminutovou přesilovou hru.



Legendární edmontonský veterán a srdcař Smyth se snažil ve čtyřiatřicáté minutě obrat metrákového obránce St.Louis o puk. Polák mu ale stále unikal, až do rohu kluziště.

Tam už souboj pouze zbytečně dohrál a označkoval obličejem českého obránce místní plexisklo. Že ho nevydařený souboj mrzel ale šestatřicetiletý Kanaďan dokázal tím, že se nad českým olympionikem ihned sklonil a omluvil se.

Ani to ale nezabránilo trestu do konce zápasu. St.Louis dlouhou přesilovou hru nevyužilo, ale tým ze státu Missouri to nemuselo mrzet, z chladného Edmontonu si odvezlo výhru 5:2.

Edmonton - St. Louis 2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
Branky: 29. Potter (Hordichuk), 40. Nugent-Hopkins (Hall, Schultz) - 1. McDonald (Oshie, Backes) , 23. Nichol (Perron, Shattenkirk), 28. McDonald (Oshie, Shattenkirk), 44. Shattenkirk (Pietrangelo, Arnott), 48. Stewart z tr. střílení. Vyloučení: 8:3, navíc Hordichuk - Reaves 5 minut. Využití: 0:1. Střely na branku: 24:31. Diváci: 16.839.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud