2. března 2012 • 09:32

VIDEO: Při nájezdu ztratil puk a plácnul sebou na led

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
SESTŘIH: Dallas - Vegas 3:2. Hertl a spol. na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Už už to vypadalo, že bude hrdinou. Deset vteřin před koncem zápasu proti Montrealu srovnal Devin Setoguchi z Minnesoty na 4:4 a důvěru dostal i v rozhodujícím nájezdu. Rozradostnil ale fanoušky soupeře, kotouč totiž při jízdě nechal za sebou...



Fanoušci Canadiens si letos moc hokejových radostí neužívaji. Jejich oblíbenci jsou na posledním místě Východní konference a s herní nepohodou jakou tým předvádí, se desetibodová ztráta na play-off zdá nesmazatelná.

Doslova infarktový zápas byl k vidění i ve čtvrtek v noci, když do kanadského města přijel tým Minnesoty. Domácí vedli 4:1, jenže během posledních čtyř minut utkání třikrát inkasovali a zápas šel do prodloužení.

Ani v pětiminutovém nastavení se nerozhodlo, a tak musela vítěze určit penaltová loterie. Za Canadiens skóroval jejich nejproduktivnější hráč David Desharnais a za Minnesotu musel uspět Setoguchi. Pětadvacetiletý útočník nakonec odjížděl s hodně svěšenou hlavou...

"Byl to ohromný zápas. Jestli lidi chtěli show, tak dneska jí teda rozhodně dostali," řekla první hvězda zápasu Desharnais.

Montreal - Minnesota 5:4 po sam. nájezdech (2:1, 1:0, 1:3 - 0:0)
Branky: 3. Subban (Kaberle, Desharnais), 5. Eller (Gomez, Campoli), 32. Pacioretty (Desharnais, Subban), 49. Desharnais (Pacioretty, Kaberle), rozh. nájezd Desharnais - 16. Kassian (Powe, Johnson), 57. Kassian (Johnson, Prosser), 59. Heatley (Brodziak, Setoguchi), 60. Setoguchi (Cullen, Johnson). Vyloučení: 10:11, navíc White 2x5 +10 - Veilleux 5 minut. Využití: 3:0. Střely na branku: 28:30. Diváci: 21.273.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud