30. března 2012 • 10:41

Vokoun začal v bráně, ale musel odstoupit. Obnovil si zranění?

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Washingtonu Capitals teče do bot. Pět utkání před koncem základní části neměl tým z hlavního města osud ve svých rukou. A tak naskočil do brány asi ne úplně uzdravený Tomáš Vokoun. Odchytal ale pouhých 18 minut a musel odstoupit.



Vokoun nechytal od 16. března kvůli potížím s třísly, ale předchozí utkání se jeho náhradníkům Michalu Neuvirthovi a Bradenu Holtbymu nepovedly.

A tak trenér Hunter ukázal právě na dvojnásobného mistra světa.

Všech sedm střel, které do času 18:35 na bránu Capitals mířily, Vokoun zneškodnil. Pak se ale zničehonic při přesilové hře Bostonu sebral, odjel na střídačku a už se nevrátil.

Do brány musel Neuvirth a z press boxu se během třetiny šel do výstroje převléci Holtby. Český mladík nakonec vychytal Washingtonu veledůležitou výhru 3:2 na nájezdy a Capitals tak mají stejně bodů jako osmé Buffalo.

Sabres ale mají jeden zápas k dobru.

Boston - Washington 2:3 po sam. nájezdech (0:0, 0:0, 2:2 - 0:0)
Branky: 57. Krejčí (Chára, Lucic), 59. Ference (Krejčí) - 48. Wideman (Johansson, Ovečkin), 50. Johansson (Ovečkin), rozhodující nájezd Laich. Vyloučení: 2:1, Chimera (WAS) 5+10. Střely na branku: 28:23. Diváci: 17.565.

Brankář Tomáš Vokoun odchytal za Washington 18 minut a 25 sekund a ze sedmi střel neinkasoval, Michal Neuvirth dochytal za Washington zbytek utkání, inkasoval dvě branky z 21 střel a úspěšnost zásahů měl 90,48 procenta.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud