10. dubna 2012 • 04:56

Nejpovedenější letošní kousky z Východní konference NHL

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Profesionální zámořský server NHL.com každý rok na konci základní části vybírá šperky právě skončeného ročníku. Stejně tomu bylo i letos. Třicet vydařených hokejových kousků seřazených do tří kategorií, to jsou nejlepší góly, zákroky a srážky, které se udály ve Východní konferenci. A k vidění jsou i čeští hokejisté.



TOP 10 gólů Východní konference

Do sestřihu nejkrásnějších gólů se dvakrát vešel vítěz kanadského bodování Jevgenij Malkin a jednou například hvězda Flyers Claude Giroux, nebo čeští střelci Michálek s Tlustým. V bráně se mihnou Vokoun s Pavelcem.

TOP 10 brankářských zákroků Východní konference

Své brankářské umění letos dávali v zámoří na odiv veteráni, i střední generace můžu s lapačkou. Dvakrát se v tomtu výběru objevila trojice Martin Brodeur z New Jersey, Henrik Lundqvist z Rangers a Cam Ward z Caroliny. Českou brankářskou školu zastupuje jednička Winnipegu Ondřej Pavelec.

TOP 10 srážek Východní konference

Hráči padají k zemi a diváci šílí. I drsný kanadský hokej za poslední roky hodně ubral na své tvrdosti, přesto je stále k vidění plno kvalitních střetů. I kategorie hitů má svého premianta, dva ničivé údery předvedl ottawský Chris Neil, drsný hit ale umí vystavit i Alexandr Ovečkin. Na zemi se ocitnou vítězové Stanley Cupu Lecavalier, Versteeg, nebo Marchand.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud