16. dubna 2012 • 09:21

VIDEO: Rval se za Crosbyho, Jágrova parťáka tahal za vlasy!

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Flyers a Penguins opět nezklamali a nabídli každému, kdo si zbytek nedělního deštivého dne zpříjemnil u hokeje, vydatnou sportovní podívanou. Zápas pořádně okořeněný fyzickou hrou zakončila rvačka Scotta Hartnella s Craigem Adamsem. Forvard Pittsburghu při ní tahal vlasáče v oranžovém dresu za jeho kudrnatou hřívu.



Když se podíváte na zámořská internetová hokejová fóra a najdete si téma Sidney Crosby, až vás překvapí častá vlna nenávistných výroků na adresu Kanaďana. Proč?

To viděl každý fanoušek v neděli proti Flyers. Crosby má bezesporu talent, ale zároveň se na ledě často pohybuje jako nedotknutelný fracek, kterému všechno projde.

Ve vypjatém závěru nedělního utkání, který rozdmýchal svými zákroky především nekontrolovaně se na ledě pohybující James Neal a rozhodčí, jenž evidentně některé situace v utkání nezvládli, provokoval Crosby Hartnella tak dlouho, až se po něm domácí tvrďák ohnal.

Crosby provokoval Hartnella, bít se s ním ale nešel.Foto Profimedia


Crosby se poté ale ze souboje vytratil a nechal spoluhráče Craiga Adamse, aby se za bil za něj. V krátké a vyrovnané rvačce pak chvíli držel Hartnella za vlasy.

VIDEO: Rvačka Hartnella s Adamsem.


Sidney Crosby je patrně nejlepší hráč současnosti, tímto herním přístupem ale ztrácí sympatie fanoušků, snad kromě těch pittsburských a hlavně respekt soupeřů. A ti se kapitánovi Pittsburgu nebudou bát dát své nesympatie najevo.
Adams si pak vyslechl posměšky ze střídačky od Schenna a Simmondse.Foto Profimedia

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud