24. dubna 2012 • 10:15

Rozsíval skončil v krvi, zápas po nárazu do hrazení nedohrál

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Čtyři čeští hokejisté postoupili s Phoenixem v noci na úterý do druhého kola bojů o Stanley Cup, jeden z nich by se ale v další sérii nemusel objevit. Obránce Michal Rozsíval odstoupil po faulu Hayese z poloviny třetí třetiny a do utkání už se nevrátil.



Faul na rodáka z Vlašimi se odehrál v devětačtyřicáté minutě. Nováček Jimmy Hayes českého beka nesmyslně narazil na hrazení tak silně, až fanouškům na druhé straně plexiskla popadaly nápoje. Mladý útočník z Chicaga dostal trest do konce zápasu.

Stav utkání byl v tu chvíli 2:0 pro tým z Arizony a dvaadvacetiletý útočník tak svým pětiminutovým trestem zabránil tlaku, který mohlo Chicago vyvinout. Naopak 43 vteřin před koncem trestu přišel gól z hole Vermettea na 3:0 a o vítězi utkání a série bylo rozhodnuto.

O zdravotním stavu Rozsívala zatím nepadly žádné zmínky, chicagský Hayes by ale mohl být suspendován a tím by zameškal start příští sezony. Osmdesát procent fanoušků ze zámořského serveru sportsnet.ca si myslí, že dodatečný trest by byl adekvátní.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud